Nydelege haustfargar ved Sognefjorden

 

Haust ved Sognefjorden


Når kalenderen snur sidene mot hausten, prydar Sognefjorden seg i eit fantastisk teppe av fargar. Lufta er klårare, fargane er meir nyanserte.

Den fortryllande årstida malar landskapet med nyansar av raudt, brunt og gult, eit skue som byrjar i dei majestetiske fjellområda og kryp ned til fjorden. I denne symfonien av natur blir lufta skarp og forfriskende, og lokker friluftsentusiastar til å utforske underverka.

Ei tid for transformasjon

For friluftselskarar er hausten ei gåve frå det norske landskapet. Temperaturen blir meir behagelig, noko som gjer det til eit ideelt tidspunkt for fjell- og fotturar eller sykling på svingete stiar og fjellvegar.

Fjelltur om hausten

Fjellturane i Sogn er eineståande. Det som skil dei frå andre stadar, er fjordutsikta og nærleiken til Jostedalsbreen. Her finn du alt frå korte turar på ein liten time eller to, tilpassa heile familien, til dei meir ekstreme og seriøse. Gå frå hytte til hytte, bu godt, sov godt og et godt på på ærverdige hotell.  

Hausteferie i Sogn

Haustferie i Sogn er noko for seg sjølv. Sykle Rallarvegen, vandre i Utladalen, Aurlandsdalen, Jostedalen og alle dei andre fagre dalane me har å by på. Høgfjellsturane er internasjonalt kjende turar. Lei ein guide om du ikkje har erfaring nok. Firmaturar, familieturar, veneturar. Bygg bruene sterkare på ein tur til Sognefjorden.

 

Overnatting om hausten ved Sognefjorden

Kva kan du oppleva om hausten?

Føl oss på Instagram