FjordMap

Legg ut på ei reise med Sognefjordens interaktive kart FjordMap, guiden til å låsa opp hemmelegheitene til eit av Noregs mest spektakulære fjordopplevingar.

Dette interaktive kartet er ei verd av fantastiske landskap, sjarmerande fjordbygder med aktivitetar og attraksjonar.

Klikk og utforsk FjordMap her

Nøkkel funksjoner på FjordMap:

Fjordopplevingar: Dykk inn i hjartet av Sognefjorden med eit detaljert kart som guidar deg gjennom dei ulike fjordarmane, inkludert den ikoniske Nærøyfjorden, Aurlandsfjorden og Lustrafjorden. Oppdag skjulte perler og attraksjonar du må sjå undervegs.

Høgdepunkta til fjordbygdene: Naviger gjennom pittoreske fjordbygder spreidd langs heile Sognefjorden. Lær om den rike kulturarven til stader som Flåm, Gudvangen og Undredal, som kvar tilbyr ei unik blanding av historie, tradisjon og sjarm.

Aktivitetar: Oppdag dei beste stadene for friluftsentusiastar. Frå turstiar med panoramautsikt til kajakkruter som avslører den intrikate skjønnheita til fjorden, FjordMap er inngangsporten din til eventyr i Sognefjorden.

Fjordcruise: Planlegg fjordcruise med presisjon ved å bruka dei angitte rutene som er utheva på kartet. Anten du vel eit roleg cruise gjennom Nærøyfjorden eller ei utforsking av dei andre fjordarmane. Med FjordMap kan du utforske i ditt tempo.  

Kulturelle og historiske stader: Utforsk den rike historia til regionen med markørar for historiske stader, inkludert stavkyrkjer som Borgund og Urnes, som gir eit innblikk i Noregs mellomalderske fortid.

Praktisk informasjon: Få tilgang til praktisk informasjon som besøkssenter, transportknutepunkt og overnattingsstader for å gjera Sognefjord-eventyret ditt saumlaust og hyggjeleg.

Føl oss på Instagram