UNESCO Nærøyfjord

Velkomne til King of the Fjords

Sognefjord

 

Velkomne til Sognefjorden, der symfonien til naturen går føre seg i eit fantastisk sceneshow gjennom heile året.

Fordjup deg i eit land der ruvande klippar møter den krystallklare omfamninga av fjorden, der dei store fossane kastar seg nedover bratte fjellsider, og skaper eit lerret utan sidestykke av skjønnheit og eventyr.

 

Spektakulær heile året

Sognefjord er ikkje berre eit reisemål; det er eit lerret som endrar fargane med årstidene. Anten du søkjer livet om våren, varmen om sommaren, fortryllinga om hausten eller stillheita om vinteren, er Sognefjorden fantastisk heile året.

 

Episke eventyr venter

Legg ut på ei reise gjennom årstidene.  Frå frukt blomstringa om våren til den spennande aktivetar om sommaren, dei fortryllande nyansane om hausten og den urørte vinterfjorden, er kvar stund ei moglegheit for eventyr kring Sognefjorden.

Reis til Sognefjorden

Blomstrande Sognefjorden

Sognefjord vaknar frå vinterdvalen med eit sus av liv. Medan dei snødekte toppane overgir seg til dei blomstrande frukttrea, fordjup deg i magien i vår. Gå gjennom frodige dalar, ver vitne til naturen som vaknar til livet etter kalde vintermånader, og pust inn den forfriskande dufta av våren.

 

Sommar ved Sognefjorden

Sommarlykke under sommarsola blir fjorden levande med klassiske opplevingar. Cruise gjennom glitrande fjordar, kajakk langs omfamninga til fjorden og kjenn adrenalinet på ein RIB-safari. Sommaren ved Sognefjorden er eit friluftsparadis, som inviterer deg til å utforska, oppdaga og skapa minne på bakgrunn av fantastiske landskap.

 

Haustprakt

Når hausten senkar seg, blir Sognefjorden forvandla til eit biletvev av varme fargar. Dette er den perfekte tida for tur- og sykkelentusiastar, med klar luft og fantastiske haustpanorama.

 

Vinter eventyrland

Vinter avdukar "Vinterfjorden", eit rike av magi og ro. Bli med på hundeslede,  skiturar og trugeturar, eller beundre skjønnheita til fjorden på eit fjordcruise. Flåmsbana og guida turar til dei blå isgrottene under breen garantera ei oppleving du aldri vil gløyma.

Slepp laus eventyret ditt

Dette er ein invitasjon til å utforska, oppdaga og bli inspirert av den majestetiske skjønnheita i Sognefjorden. Planlegg ein tur til Sognefjorden, og la underverka i denne regionen fengsla sansane dine.

 

Bestill eventyret ditt no, og la Sognefjord vera bakteppet for den ekstraordinære historia du er i ferd med å laga. Meisterverket til naturen ventar – er du klar til å vera ein del av det?

Føl oss på Instagram