Overnatting ved Sognefjorden

 

I Sogn bur du godt langs smaragdgrøne fjordar, inntil blå brear, under mektige fossar, på idylliske gardsbruk og høgt til fjells mellom steile tindar. 

Camping, historiske hotel eller bed & breakfast. Telt, herberge eller gardsopphald. Sognefjorden har noke for ein kver smak.

Eksklusive hotell og luksuriøse leilegheiter for dei som ønskjer å nyta livet med noko ekstra.

 

Førestill deg at du vaknar opp til panoramautsikt over fjorden frå suiten din, der overdådigheita og natur møtest saumlaust.  Fasilitetar i verdsklasse, gourmetmat  som sikrar ei uforgløymeleg oppleving for reisande.

Budsjettvennleg

Ei reise i Sognefjordregionen treng ikkje å kosta skjorta. Dei rimelege alternativa omfattar koselege leilegheiter, innbydande gjestehus og rimelege hotell som gjev ein komfortabel tilfluktsstad. Noko som gjer det til eit ideelt val for budsjettmedvitne eventyrarar og reisande.

Hytter og campingplassar

For dei meir eventyrlystne byr hytter og campingplassar på ein førstehands kontakt med naturen. Kring heile regionen finn ein det som må kallast oasar. Campingplassar og hytter som mest glir i eit med naturen, gjev ei kjensle av fridom og noko heilt unikt, for det er det jo også.

Overnatt heilt på kanten av høge stup og fjell, byr på eit unikt opphald med eineståande og overdådig utsikt over dei omkringliggjande fjordane.

Unike opphald på Gamaldagse historiske hotell som tek gjestene med tilbake til ei svunnen tid. Desse etablissementa utstråler ein spesiell sjarme og særpreg. I tillegg finst det boutiquehotell som tilbyr ei blanding av moderne komfort og historisk atmosfære, noko som skaper ei unik blanding for dei som ønskjer eit personleg preg.

Nye hotell av høg standard i som sameiner moderne design med dei spektakulære omgjevnadene. Banebrytande arkitektur, berekraftige metodar og innovative tenester kjenneteiknar desse etablissementa, noko som gjer dei ideelle for reisande som ønskjer ei blanding av komfort og moderne luksus.

Nedanfor kan du lese meir om kva Sognefjorden har å tilby.

Sov godt i Sogn

Sognefjord Hotel, Leikanger
Photo: Vegard Aasen/VERI Media

Hotell

Historiske hotell, fjord hotell og små familiedrivne hotell

Særeigne overnattingar

Camping & Hytter

Jostedal Camping
Photo: Eric James Ryan/VERI Media

Camping

Camping eller Glamping med utsikt til fjord og fjell

Kjem du med båt?

Føl oss på Instagram