Velkomne til Hafslo

 

Utforsk Hafslo

Gøymd i den pittoreske Sognefjordregionen, finn du Hafslo ei skjult perle som ventar på å bli oppdaga. Frå Hafslo er det kort veg til det meste i indre deler av Sogn. Ofte er det sagt at Hafslo er ei innlandsbygd på Vestlandet.

Hafslovatnet: Der auren ventar

Ein av Hafslos edleste skattar er det praktfulle Hafslovatnet. Det er ikkje berre naturen som tiltrekker besøkande, men også dei utmerka fiskemoglegheitene for aure.

Sportsfiskarar frå heile Norge kjem til Hafslovatnet for å teste fiskelykken. «Hafslobesten» er det ingen som har fått enda, det går mange sagn om denne giganten som lurer i djupet, blir det du som trekkjer den?

Veitastrond med Tungestølen og Austerdalsbreen

Med ein biltur på 40 minuttar frå Hafslo kjem ein til den vetle bygda Veitastrond som er omkransa av høge fjell og brear. Frå Tungestølen Turisthytte innerst på Veitastrond får du utsikta til brefalla Loke, Tor og Odin. Desse brefalla kalte den britiske fjellpioneren William Cecil Slingsby "The finest ice scenery in Europe".  

Opplev Hafslo

Til og frå Hafslo

Hafslo ligg i Luster kommune ved Hafslovatnet midt mellom Sogndal og Gaupne. Frå Sogndal tek det 15 minutt med bil til Hafslo, der du følgjer FV55 mot Luster. Frå Hafslo tek det 5 minutt med bil til Sogn Skisenter og vidare til Gaupne.

Dagleg går det rutebuss til og frå Hafslo – sjekk rutetider her.

Næraste flyplass er Sogndal Lufthamn, Haukåsen. Sjekk flytider her. 

Bli inspirert kring Hafslo

Føl oss på Instagram